Camper Pitstop Service

Op woensdag 13 maart starten wij weer met onze Camper Pitstop Service. Let op: Deze zal voortaan op de woensdagen zijn en niet meer op de maandagen! -> 

Super B Lithium accu's

Super B Lithium accu’s

De Super-B Epsilon lithium-ijzerfosfaat accu heeft de hoogste capaciteit in een standaard behuizing die op de markt verkrijgbaar is. De geavanceerde en geïntegreerde BMS brengt veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemak samen in een lichtgewicht en robuuste behuizing. De slimme verwarmingsfunctie, verbeterde bluetooth-connectiviteit en meervoudig aansluitbare gecoate aluminium terminals maken deze accu een absolute must-have voor uw camper.

Super B accu’s zijn gebaseerd op Lithium-ijzerfosfaat technologie (LiFePO4), de veiligste lithium technologie die vandaag de dag beschikbaar is. Daarnaast zorgen onze op maat gemaakte behuizingen en elektronica voor verdere verbetering van de veiligheid en levensduur van de accu.

Je kunt de Lithium accu’s, naast laden via de 230V lader en zonnepanelen, ook laden via de dynamo in combinatie met een booster.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw camper zijn?
Informeer dan geheel vrijblijvend bij Liba Campers naar de mogelijkheden.

Construct

 
Lees meer

E&P Levelsysteem

 
Lees meer

VB Luchtvering

 
Lees meer

HPC Hydraulics

 
Lees meer

Airco systeem

 
Lees meer

Memo Europe Trekhaken en fietsendrager

 
Lees meer

Camper gewicht opwaarderen

 
Lees meer

BŁttner Elektronica

 
Lees meer

Oyster schotels, WiFi en Internet

 
Lees meer