2e pinksterdag zijn wij de gehele dag gesloten

Construct

Construct versnellingsbaksloten

Helaas zijn campers tegenwoordig steeds vaker het doelwit van diefstal.

Dit komt o.a. doordat afgelopen jaren steeds meer landen tot de EU behoren en daarmee ook de grenzen zijn komen te vervallen. Dit heeft tot gevolg dat auto’s steeds makkelijker onopgemerkt de grens over kunnen.

Tevens wordt het op vakantie gaan met de camper steeds populairder. Doordat de camper-opbouw bestaat uit een kunststof opbouw, inclusief deuren en ramen (voor gewichtbesparing), is het voor het dievengilde niet moeilijk om de camper binnen te komen.

Wellicht gaat u ervan uit dat de (standaard) af-fabriek alarmsystemen voldoende zouden zijn om uw camper te beveiligen. Helaas is afgelopen jaren gebleken dat dit níet het geval is. Het dievengilde is tegenwoordig in staat om met speciale apparatuur (bijvoorbeeld een laptop met speciale software) de complete elektronica van het voertuig te ‘hacken’. Hiermee kunnen zij de autodeuren ontgrendelen, eventuele alarmsystemen uitschakelen en zelfs de auto starten. Dit alles zónder het nodig hebben van een autosleutel.

Binnen 3 minuten kunnen zij uw camper stelen en heeft u het nakijken.

Construct werkt anders!

Om diefstal te voorkomen werkt Construct op géén enkele manier met elektronica, zodat deze ook niet te beïnvloeden is. Het slot is volledig mechanisch en voorzien van een seperate (gecodeerde) sleutel welke handmatig omgedraaid moet worden om te ver-/ontgrendelen.

Daarom: voorkom diefstal in een handomdraai met Construct!

Niet voor niets heeft de (Construct) mechanische diefstal beveiliging de voorkeur t.o.v. (elektronische) alarmsystemen. Veel verzekeraars adviseren en/of verplichten deze mechanische beveiliging zelfs!

Wellicht valt uw camper buiten de verplichting-eis (heeft te maken met de nieuwwaarde / taxatiewaarde, informeer hierover bij uw verzekeraar), maar alsnog is het raadzaam om een Construct slot te laten inbouwen, ondanks dat u (goed) verzekerd bent. U wilt toch niet dat uw eigendom, waarvoor u hard voor heeft gewerkt, zomaar gestolen wordt met alle financiële en emotionele gevolgen van dien?

Voor bijna iedere camper hebben wij een passend slot in productie. Om zeker te zijn of er ook een Construct voor uw camper beschikbaar is, kunt u het beste met ons contact opnemen.

 

E&P Levelsysteem

 
Lees meer

VB Luchtvering

 
Lees meer

HPC Hydraulics

 
Lees meer

Airco systeem

 
Lees meer

Memo Europe Trekhaken en fietsendrager

 
Lees meer

Camper gewicht opwaarderen

 
Lees meer

Super B Lithium accu's

 
Lees meer

BŁttner Elektronica

 
Lees meer

Oyster schotels, WiFi en Internet

 
Lees meer