Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief ->

E&P Levelsysteem

Introductie Levelsysteem Camper

U kent het wel: u staat op een camping of even stil langs een mooie plek onderweg en uw camper staat nogal scheef. Zo scheef zelfs dat de bestaande oprij plankjes niet voldoende zijn om uw camper op normaal niveau te krijgen, dus u probeert de klus te klaren met wat extra plankjes, een extra krik, enz.

Nadat uw camper eindelijk uitgebalanceerd staat kunt u verder genieten van uw welverdiende rust. Echter u gaat weer verder naar uw volgende bestemming, de kans is aanzienlijk dat u ook op de nieuwe locatie weer van voor af aan kunt beginnen.

Een tijdrovende en vermoeiende bezigheid, om u dit te besparen introduceren wij u het E&P hydraulisch level systeem.

E&P Hydraulisch Levelsysteem

Met slechts één druk op een knop wordt uw Camper volautomatisch waterpas gezet.   Binnen 2 minuten tijd staat uw Camper volledig waterpas, volledig stabiel, en bent u klaar .

Ten alle tijden wordt de Camper alvorens het volledig automatisch waterpas stellen zo laag als mogelijk bij de grond gezet .  Er is geen enkele beweging te voelen in de Camper wanneer er iemand in loopt of instapt .  Dit is b.v. erg prettig als er 's ochtends  iemand eerder wakker is en door de camper loopt of uitstapt .

Zonder het E&P Levelsysteem zou de hele Camper bewegen.

Twee-traps cylinder

Speciaal voor de lagere wagens (b.v. Alko Chasis en Fiat X250) hebben we een zgn. "tweetraps-cylinder" ontworpen .  Deze steun cylinder heeft een zeer korte inbouwhoogte maar behoudt toch de slaglengte van een normale cylinder .

Construct

 
Lees meer

VB Luchtvering

 
Lees meer

HPC Hydraulics

 
Lees meer

Airco systeem

 
Lees meer

Memo Europe Trekhaken en fietsendrager

 
Lees meer

Camper gewicht opwaarderen

 
Lees meer

Super B Lithium accu's

 
Lees meer

BŁttner Elektronica

 
Lees meer

Oyster schotels, WiFi en Internet

 
Lees meer