19 juni geen Camper Pitstop Service!

HPC Hydraulics

Hydraulische leveling & Slide-outs

HPC-Hydraulics Oldenzaal beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde techniek om uw voertuig stevig, stabiel en waterpas te parkeren. HPC-Hydraulics is in 2004 begonnen met het ontwikkelen en produceren van hydraulische levelsystemen voor de mobiele toepassingen, waardoor wij kunnen beschikken over een ruime ervaring.

Camper- of caravanbezitters weten dat comfort telt. HPC-Hydraulics gaat daarom graag een stapje verder. Of beter gezegd: een niveau hoger. Onze levelsystemen zorgen voor een eenvoudige en snelle stabilisatie van o.a. campers en caravans. In één druk waterpas? Liever een handmatige bediening? Maatwerk nodig? Wij maken het allemaal mogelijk.

Het volautomatische aluminium HPC-levelsysteem is een goed voorbeeld van onze laatste innovatieve ontwikkelingen. Een lichtgewicht oplossing die zwaar belast kan worden. Onze filosofie geldt voor de producten én onze dienstverlening. Vandaar dat we met overtuiging zeggen: 

HPC Hydraulics, designed for the next level

Een kwestie van comfort

Automatische level- en stabilisatiesystemen verhogen het comfort en gebruiksgemak met een enkele druk op de knop. Geen tijd of gestress meer bij het stabiliseren van je voertuig, niet langer ongewenste bewegingen en nog tal van andere voordelen.

Voor lichte én zware voertuigen

De hydraulische aluminium krikken zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosiebestendig en licht. De gaten in de voeten zorgen voor een goede afwatering. Met onze range van aluminium en stalen krikken kunnen we zo goed als alle voertuigen heffen en stabiliseren. We hebben systemen die een capaciteit van 30 ton aankunnen.

Zekerheid en veiligheid

Wat is er nu belangrijker dan jouw én andermans veiligheid? Je moet altijd vertrouwd op stap kunnen en de mogelijkheid hebben om het systeem te bedienen. Het systeem beschikt over een dubbelwerkende handpomp. Hierdoor kan het systeem altijd bediend worden. Voor het bedienen van de handpomp is er geen enkel gereedschap nodig. HPC-Hydraulics staat voor geavanceerd bedieningsgemak, gecontroleerde kracht en veiligheid.

Uitbreidingen voor extra comfort

Het level systeem is makkelijk uit te breiden voor extra comfort. Slide-out systemen scheppen meer mogelijkheden voor je voertuig door ruimte te creëren. Een extra verblijfsruimte voor je camper, meer verkoopruimte... het is allemaal mogelijk! Je kunt het systeem en de lichtgewicht pomp optimaal benutten. Onze modulaire opbouw maakt het eenvoudig om functionaliteiten toe te voegen. Van een hydraulische trap tot een uitschuiferker (slide-out).

Construct

 
Lees meer

E&P Levelsysteem

 
Lees meer

VB Luchtvering

 
Lees meer

Airco systeem

 
Lees meer

Memo Europe Trekhaken en fietsendrager

 
Lees meer

Camper gewicht opwaarderen

 
Lees meer

Super B Lithium accu's

 
Lees meer

BŁttner Elektronica

 
Lees meer

Oyster schotels, WiFi en Internet

 
Lees meer