19 juni geen Camper Pitstop Service!

Wie zijn wij

Onze sterke punten:

Liba Campers B.V. heeft alle elementen om totale service te verlenen onder één dak: Onderhoud, Verkoop, Accessoires, APK, Schadeherstel en Vrijblijvend advies. Ons personeel is volledig geschoold en gediplomeerd. We zijn gecertificeerd door alle benodigde instanties zoals BOVAG, RDW, NAP, TÜV en SCM. Professionele service is ons doel. In de loop der jaren hebben we bewezen dat klantvriendelijkheid bij ons in een hoog vaandel staat. Kortom een uniek en compleet concept!

Service en onderhoud

We verzorgen het onderhoud aan het auto- en campertechnische deel van uw voertuig en kunnen alle mogelijke accessoires in- en opbouwen. APK keuringen tot 3500 kg verzorgen we in eigen huis. We voorzien u vrijblijvend van alle informatie en adviezen die u nodig heeft voor aankoop, onderhoud of andere wensen.

We gebruiken de nieuwste diagnoseapparatuur om storingen te verhelpen en beschikken over Aircoservice. Om uw camper te beveiligen zijn we SCM-erkend. Inbouw van alarminstalaties en andere beveiligingsmiddelen is een van onze specialismen.

Ook schadeherstel en taxatie behoren tot de mogelijkheden.

Verkoop nieuwe en jong gebruikte campers

We zijn dealer van de topmerken: Pilote, Bavaria en Le Voyageur en service dealer van Bürstner. We hebben een groot assortiment nieuwe en jong gebruikte campers op voorraad. Alle gebruikte campers zijn voorzien van een BOVAG certificaat en garantie voor het autotechnische gedeelte.

Accessoires

Voor aankoop en montage van alle denkbare accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan:

 • Motorairco's
 • Dakairco's
 • Beveiligingsinstallaties (SCM erkend)
 • Bearlocks (versnellingsbakslot)
 • Audio
 • Media
 • Zonnepanelen
 • Volautomatische schotels
 • Motorrekken
 • Fietsrekken
 • Luifels

  Tevens zijn wij officieel dealer van:
 • VB volledige luchtvering
 • E&P hydraulische liftsystemen (waterpas stellen)

 

Geschiedenis Liba Campers B.V.

Tijdens de kerstperiode van 2002 kochten Lisette en Bart (Liba) drie campers met het doel deze weer te verkopen. In februari 2003 waren ze al van eigenaar gewisseld. Dit is het begin van wat nu uitgegroeid is tot een gerenomeerd bedrijf in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte campers.

Al op jonge leeftijd sleutelde Bart aan brommers en verhandelde deze vervolgens. De paardenstallen van Lisette werden gebruikt als opslagruimte voor Bart’s handel. Als er een paard verkocht was en hiermee tijdelijk wat ruimte vrij kwam was Bart er als de kippen bij.

Bart Schoones is de spil van Liba. Hij is altijd aanwezig en met zijn brede technische achtergrond is geen vraagstuk hem vreemd. Als chef werkplaats bij een Mercedes garage en met alle relevante diploma’s en handelsgeest op zak is de basis gelegd voor het zelfstandig ondernemerschap. Omdat het verkopen van de eerste drie campers erg snel verliep en hiermee het verder ontwikkelen van Liba veel tijd vroeg, was parttime werken voor zijn werkgever en voor de ontwikkeling van Liba geen optie. Alles kwam in een stroomversnelling. Een eigen onderneming was hiermee al snel een feit. In 2004 was het dealerschap van buscamper Bavariacamp de eerste stap naar professionalisering. Uitbreiding van de showroom was al snel noodzakelijk.

In het voorjaar van 2005 kwam het dealerschap van Bürstner erbij. In 2007 werd BavariaCamp afgestoten en kwamen de topmerken Pilote en Le Voyageur naast het gerenommeerde Bürstner.

In augustus 2007 heeft een brand de werkplaats vernietigd. Na een herbouwperiode is een nieuwe showroom gebouwd en is de oude showroom verbouwd tot professionele werkplaats. Met de heropening in mei 2008 heeft Liba een nieuw uiterlijk waarbij luxe en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Een nieuw service- en onderhoudsconcept (zie ook knop Service) waarbij de klant centraal staat is een feit. Hierbij is het familiekarakter van Liba behouden.

In 2014 heeft Liba Campers een nieuwe service opgezet. 
De Camper Pitstop Service.

Hier kunt u op de maandag, woendsag en vrijdag (in de aangegeven periodes) terecht voor kleine spoedreparaties, zodat u uw vakantie zorgeloos kunt voortzetten.

Ook Lisette heefthet ondernemerschap in familiaire sfeer in het bloed. Jarenlang werkte ze bij haar vader Paul van Hees in zijn accountantskantoor. De basis voor het administratief en communicatief opzetten en onderhouden van Liba is hier gelegd.
Met Bart, dochters Tess en Denise vormt ze een hecht gezin. Lisette is naast onderneemster dus ook huisvrouw. Ook haar vader Paul is veelvuldig aanwezig bij Liba. Paul vervult veel logistieke- en adviestaken. 

Kortom, Liba is een jong familiebedrijf waar klanten centraal staan en waar service, onderhoud en verkoop professioneel wordt bedreven.    

Ons team
Lisette Schoones

Directrice/eigenaresse van Liba Campers B.V.

Administratie
Website beheer
Facturering
Ondersteuning verkoop
Klantencontacten
Poetsen campers

Bart Schoones

Directeur/eigenaar van Liba Campers B.V.

Door zijn brede technische achtergrond is hij de spil van het bedrijf.

Bart is in zijn loopbaan chef werkplaats geweest bij een Mercedes garage en heeft hierna de benodigde trainingen en opleidingen gevolgd om alle kennis in huis te hebben.

Paul van Hees

Vader van Lisette

Gepensioneerd accountant.

Altijd aanwezig bij Liba Campers om diverse hand en spandiensten te verzorgen.
Ook is Paul regelmatig aanwezig op de beurzen.

Patrick van Esch

Patrick is al vele jaren in dienst bij Liba Campers en heeft o.a. zijn papieren voor:

1e autotechnicus
APK keurmeester
SCM monteur
Airco monteur
VB luchtvering
E&P liftsystemen
HPC liftsystemen
LPG installaties
Leermeester

Arjan de Kort

Technisch medewerker
Receptionist
Aanspreekpunt klanten
Polijst werkzaamheden
Schadeherstel werkzaamheden
Pitstop medewerker

Mark Bekkers

Verkoopadviseur
Opnames schades
Begeleiding schadeherstel
Afwikkeling schadeherstel
Aanspreekpunt klanten
Website beheer

Ad Schoones

Vader van Bart
Poetsen van alle verkochte campers

Wat wij bieden