Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief ->

Memo Europe Trekhaken en fietsendrager

Memo Trekhaken voor campers

U weet ongetwijfeld hoe heerlijk het is om er met uw kampeerauto op uit te trekken. U kunt nog meer plezier beleven aan uw vakantievoertuig als u hier een trekhaak aan bevestigt.
Dit is ideaal als u achter de camper een paarden-, boot- of motortrailer mee wil nemen. Daarnaast ontstaat dankzij de trekhaak een mogelijkheid om een fietsendrager te bevestigen en uw (elektrische) fietsen mee te nemen.
Op deze manier kunt u perfect de naaste omgeving van de vakantiebestemming verkennen.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw camper of buscamper zijn?
Informeer dan geheel vrijblijvend bij Liba Campers naar de mogelijkheden.


Memo Fietsendragers op het chassis voor campers

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo'n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat - vaak te hoog - op de achterwand gemonteerd zit. 

Memo heeft hiervoor een oplossing; met bijvoorbeeld M-Star Opklapbare Fietsendrager. Deze fietsendrager kan twee elektrische fietsen (tot 75 kg.) vervoeren en zit op kniehoogte gemonteerd. Hierdoor zijn de grootste problemen van het vervoeren van de E-bikes opgelost. In het geval tillen een probleem is, is er eventueel nog een extra rijgoot verkrijgbaar, waarmee de fiets op de drager gereden kan worden.  Als de drager niet gebruikt wordt, hoeft deze niet gedemonteerd te worden. U kunt hem eenvoudig zonder gereedschap opklappen. Het opklappen van de drager bespaart ruimte in de stalling maar ook op veerboten. De ruimtebesparing is ca. 40 cm.

De drager kan direct op een Alko-chassis of voldoende stevige chassisverlenging gemonteerd worden. De gebruikte materialen zijn aluminium voor de rijgoten en beugel. De rest van de drager is van (gepoedercoat) staal waardoor de fietsendrager sterk en stabiel is. Het eigen gewicht bedraagt niet meer dan 25 kg.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw camper zijn?
Informeer dan geheel vrijblijvend bij Liba Campers naar de mogelijkheden en andere modellen fietsendragers.


Memo Fietsendragers voor buscampers

Een bekend probleem bij de buscampers is het vinden van een geschikte fietsendrager. De fietsendragers op de trekhaak kogel zitten in de weg wanneer de achterdeuren geopend moeten worden. Daarnaast zijn elektrische fietsen te zwaar voor fietsenrekken op de achterdeur en de fietsen moeten te hoog worden opgetild.

Fietsendrager met fietsen en al naar de zijkant weg te draaien zodat beide achterdeuren gelijktijdig geopend kunnen worden. De perfecte oplossing hiervoor is de Van-Swing; dit is een zwenkmodule die op de trekhaakbalk van een flenskogel trekhaak gemonteerd wordt. De wegdraaibare module biedt u de mogelijkheid om de fietsendrager met fietsen en al naar de zijkant weg te draaien zodat beide achterdeuren gelijktijdig geopend kunnen worden. De Van-Swing zwenkmodule is niet geschikt om aanhanglasten mee te trekken.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw camper zijn?
Informeer dan geheel vrijblijvend bij Liba Campers naar de mogelijkheden en andere modellen fietsendragers.


Construct

 
Lees meer

E&P Levelsysteem

 
Lees meer

VB Luchtvering

 
Lees meer

HPC Hydraulics

 
Lees meer

Airco systeem

 
Lees meer

Camper gewicht opwaarderen

 
Lees meer

Super B Lithium accu's

 
Lees meer

BŁttner Elektronica

 
Lees meer

Oyster schotels, WiFi en Internet

 
Lees meer