19 juni geen Camper Pitstop Service!

Reviews

Wilt u ook een review plaatsen? Vul ons contactformulier in en deel uw ervaring met Liba Campers.

Paul en Rens

Dromen zijn geen bedrog bij Liba Campers, zelfs niet in Corona tijd!

Toen wij enkele jaren geleden onze eerste camper kochten fantaseerden we al snel over onze “droom-camper”. Niet dat we ontevreden waren met onze camper, maar we waren toen nog nieuw in de camper wereld. “Je mooiste camper is je volgende camper” is een bekende uitspraak..

We kwamen in aanraking met Liba Campers en hun team ongeveer 6 jaar geleden toen we een hardnekkig mankement aan onze camper hadden, en waren onder de indruk van hun eerlijkheid, vakkundigheid en prettige benadering. Alles werd tot in de puntjes opgelost voor een goede prijs. De jaren daarna hebben we naar alle tevredenheid servicebeurten en enkele reparaties laten uitvoeren. Zoals ervaren camperaars weten: met een camper is er altijd wel iets..

“Nog belangrijker dan een goede camper is een goede dealer”. Dan ben je bij Liba Campers aan het juiste adres.

Twee jaar geleden bespraken we onze plannen voor een nieuwe camper met Bart en Lisette. Voortvarend zijn ze met ons aan de slag gegaan: wensenlijst doornemen, bezoek aan de fabriek en de Caravan Salon in Parijs, nog een keer alles goed op een rijtje zetten en uiteindelijk bestellen. Vanuit de fabriek kregen we enkele voortgangsfoto’s toegestuurd, en toen.... de Corona crisis. De fabriek werd gesloten en afwachten maar. Intussen was onze oude camper door bemiddeling via Liba Campers al verkocht. Geen probleem. We kregen een prima leencamper van Liba voor zo lang als dat nodig was.

Afgelopen zomer werd de nieuwe camper afgeleverd bij onze dealer.

De luchtvering, die we af fabriek besteld hadden, was helaas niet geleverd. Wellicht een “bijwerking” van de Corona periode. Hoe dan ook alles werd keurig door Liba opgelost en de vele verschillende accessoires en extra elektronica werden vakkundig geïnstalleerd. Het eindresultaat is fantastisch.

Wat we gemerkt hebben is dat bij Liba Campers gewerkt wordt met hart en ziel voor de klant en met passie voor de camperwereld. Problemen zijn er om opgelost te worden en daar zijn ze buitengewoon creatief in!

Bart, Lisette en jullie team: wij zijn jullie heel dankbaar voor alles wat jullie voor ons voor elkaar gekregen hebben. Onze camperdroom is werkelijkheid geworden.

Van ons krijgen jullie een dikke tien!

Paul en Rens november 2020

Fam. Hiddes

Na lang wikken en wegen hebben we besloten een nieuwe Pilote kampeerauto aan te schaffen bij LIBA campers.
Beslissing nemen was moeilijk omdat we moeite hadden afscheid te nemen van ons 'oude' camper.

De aflevering was een feestje en de Pilote stond mooi gepoetst te 'shinen' met binnen onze favoriete indeling waarover we zo enthousiast zijn.
Als ervaren kampeerauto gebruiker weten we dat een camper altijd wel nazorg nodig heeft en dan komt het er op aan bij welke dealer je hebt gekocht.
En juist daarom zijn we happy met Bart en zijn team omdat er aandacht is voor alle details, hoe klein ze ook zijn.

Als 'Pietje Precies' wilde ik zelf een aantal accessoires inbouwen, maar in het volste vertrouwen heb ik het inbouwen aan LIBA overgelaten nadat onze Pilote eerder voor nazorg en garantie in Liempde was geweest.

Een andere camper kopen was voor ons een belangrijke gebeurtenis en we zijn heel blij dat we gekozen hebben voor LIBA campers. Type camper: Galaxy 650L (2018)

Dhr. Van Dam

Tijdens vakantie in Friesland storing aan het automatisch level systeem.
Gebeld naar Liba campers.
Via zeer geduldige en duidelijke instructies van Arjan probleem binnen no time opgelost.

Dit was weer topservice van LIBA CAMPERS.

Toppie jongens, als ik terug ben van vakantie kom ik een vlaai brengen.

Fam. Duboux Zwitserland

Nous sommes des touristes venant de Suisse qui voyagent en camping-car. En route, alors que nous étions en France, notre frigo de marque Thetford est tombé en panne, il ne fonctionnait plus sur le gaz.

Nous avons visité plusieurs concessionnaires Thetford et aucun n’avait le temps de regarder notre problème.

Nous avons continué notre voyage en Allemagne, en cherchant toujours à faire réparer ce frigo. Nous n’avons pas trouvé un atelier de concessionnaire Thetford qui pouvait nous recevoir avant plusieurs semaines. D’autres ateliers ont pris le temps de diagnostiquer notre panne et de trouver la référence du « Power Board » électronique défectueux, mais malheureusement ils ne pouvaient pas commander cette pièce car ils n’étaient pas concessionnaires Thetford. Nous tournions en rond à la recherche du bon atelier.

Finalement mon épouse, qui est néerlandaise, a trouvé après plusieurs téléphones aux Pays-Bas l’adresse de Liba Campers à Liempde. L’accueil au téléphone fut des plus agréable et cette entreprise nous a informé qu’ils avaient chaque semaine, le lundi, le mercredi et le vendredi, un service qu’ls appellent « Pitstop » où ils reçoivent sans rendez-vous les camping-cars de passage pour une réparation urgente. En plus ils sont concessionnaires Thetford.

Ce matin nous nous sommes présentés à leur atelier. Ils ont immédiatement pris le problème en main, diagnostiqué le problème de « Power Board » et ils avaient cette pièce en stock. Deux heures après le problème était résolu. Un grand merci à Liba Campers pour ce service incroyable.

Pendant que nous attendions la réparation, nous avons discuté avec plusieurs clients néerlandais qui étaient très satisfaits du service de Liba Campers, certains venaient même de très loin aux Pays-Bas pour effectuer une réparation.

Encore un grande merci à l’équipe si efficace de Liba Campers.

Pierre et Berdina Duboux

Fam. Stumpel

Wij kochten bij Liba Campers een jong gebruikte Burstner camper met veel accessoires.

De aflevering werd zeer goed gedaan.
Er werd ruim de tijd genomen om alles van de camper uit te leggen.
Met zelfs tussendoor tijd voor een kopje koffie.

Toen er wat garantiezaken waren werden deze zonder zeuren keurig netjes opgelost.

Bij dit bedrijf weten ze wat klantvriendelijkheid is.

Wij zijn met onze camper bij Liba in vertrouwde handen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Fam. Holland

Wij kochten bij LIBA campers een gebruikte KNAUS camper, met garantie.

Bij het rijden in Zuid-Frankrijk wilde de camper niet meer klimmen, en moesten wij worden afgesleept naar een garage.
Wij Liba gebeld, natuurlijk vervelend, hun konden natuurlijk op op die afstand niets doen.
De camper werd gerepareerd in een plaatselijke garage, en het reparatiebedrag stond een dag later al op onze rekening (door LIBA overgemaakt).

Je kunt in een motor natuurlijk niet inkijken, maar goede garantie is dan toch van belang.

Bij thuiskomst in Nederland hadden wij een aantal "garantie puntjes" geconstateerd, deze zijn allemaal naar tevredenheid opgelost. ( maart 2017 )

Lisette , Bart , en monteurs goed werk !!

Suzan & Jos

Fam. van Dam

Vorige maand onze camper laten updaten bij ons vertrouwde adres Liba Campers.

Hydraulisch level systeem ,achteruitrijcamera,Oyster schotel en fietsenrek voor E-bikes gemonteerd op het chassis, nieuw zonnepaneel.
Van tevoren alles goed doorgesproken met Bart en Arjan, geen gehaast, werd alle tijd voor genomen.

Toen de camper klaar was werd alles op een rustige en begrijpelijke manier uitgelegd door Arjan, ook hier werd weer alle tijd voor genomen. Alles was netjes gemonteerd, alle kabels netjes weggewerkt.

Nu zijn we op vakantie, de camper staat als een huis en alles werkt perfect.

Liba Campers puik werk geleverd, we zijn 100% tevreden,
bedankt en tot ziens.

Groetjes Fred en Mieke van Dam

Fa. van der Wel  

Nadat wij in 2011 bij Liba een jonge gebruikte Bürstner hadden gekocht  (voor het eerst gingen wij luxe kamperen) en met deze camper onze eerste reizen hadden gemaakt, kwamen wij al gauw tot de ontdekking dat de service bij Liba zeer hoog in het vaandel  staat.
Wij besloten in 2013 een nieuwe Knaus sun ti leg te kopen, helaas is Liba daar geen dealer van maar wij wilden toch deze camper bij Lisette en Bart kopen, uiteindelijk kon Bart bij een bevriende dealer onze super mooie Knaus bestellen . Zoals bij elke camper waren ook bij deze camper wat kleine dingetjes die Bart en zijn mensen op voortreffelijke manier hebben opgelost.

Een geval wil ik nog wel noemen:  bij het verwisselen van de banden voor michelins kwam er een heel klein krasje op de aluminium velg, bijna niet te zien, maar Bart stond erop om een nieuwe velg te bestellen.

Dit jaar hebben wij onder onze Knaus luchtvering en  E&P level systeem laten zetten en ook deze zijn weer voortreffelijk geïnstalleerd met heel veel overleg om het voor ons gebruik zo optimaal mogelijk te maken. 
Bart,  Patrick en Thijs hebben weer voortreffelijk werk afgeleverd.

Wij kunnen dan ook Libacampers bij een ieder aan bevelen, een zeer vriendelijk team met service heel hoog in het vaandel. 

Mia en Piet Leermakers 

Wat zijn we blij dat we onze camper bij Liba Campers gekocht hebben.
Zowel hun houding bij de verkoop als de aflevering, als de reparatie van een kleine schade kon niet beter!

Een zeer prettig bedrijf om klant van te zijn!

H. Rosmalen 

Lieve mensen,
Het voorjaar is begonnen!
LIBA laat weer van zich horen.
Vanmorgen bij het openslaan van het Brabants Dagblad las ik een heel leuk redactioneel stuk over het bedrijf LIBA en zijn medewerkers, geplaatst door Lisette. Heel leuk,  ga zo door.
Wij wensen jullie succes en veel geluk op 18 maart a.s.
JULIIE verdienen de titel!
Groeten Henk Rosmalen en Monica Veldman

Fam. Kooreman 

Beste Lisette en Bart,

Hartelijk dank voor de perfecte aflevering van de gebruikte Frankia camper.

Niet alleen de camper ziet er van binnen en buiten spic en span uit maar zijn ook interieur onderdelen uit hygiënisch oogpunt vernieuwd. CHAPEAU!

We hebben het zeer prijs gesteld dat de safari tent, onderdeel van de camper, reeds bij binnenkomst was opgesteld waardoor wij konden zien hoe dit ‘puzzelstuk’ in elkaar steekt.

Na de warme ontvangst, een duidelijke uitleg en een proefritje gingen we met veel enthousiasme met camper naar huis.

Veel succes met jullie bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Joke en Wim Kooreman

Fam. Aarsen

Deze morgen naar de pitstop van Liba Campers in Liempde geweest omdat mijn huishoudaccu's de geest hadden gegeven. 

En weer prima geholpen , Bart heeft er gelijk weer 2 nieuwe accu's in gezet en alles getest of het weer werkte, nou het deed het weer super.

Tijdens wachten genoten van de heerlijke koffie , en deze mensen zijn ook zeer betrokken bij hun klanten.

Dus een super klantvriendelijk klein bedrijf met goed adviezen en service.

Mariet en Jan